Bilplatser

Vi hyr ut bilplatser i första hand till våra hyresgäster. En bilplats kan vara med eller utan motorvärmare. I vissa områden finns även garageplatser.

Alla lediga bilplatser publiceras på hemsidan där du som hyresgäst kan anmäla ditt intresse för en ledig bilplats. Tilldelning sker till den med flest köpoäng.

Registrering sker via "Mina sidor" klicka på plusset vid "Intresseanmälningar" och sedan klicka på "Intresseanmälan p-plats". Här anger du vilket område och vilken typ av bilplats du är intresserad av, glöm inte att klicka på "Spara". När du har gjort detta kan du under "Ledigt just nu" klicka på "Matchade p-platser". Då ser du de bilplatser som tillhör det området du angivit.

Efter att du har anmält ditt intresse för bilplatsen får du ett erbjudande. Erbjudandet skall du tacka ja eller nej till. Om du har tackat ja till bilplatsen kommer vi att skicka ut ett hyresavtal för bilplatsen. Observera att du inte kan parkera på bilplatsen innan vi fått ditt påskrivna avtal i retur till oss.

I händelse av att vi står med outhyrda bilplatser kan de hyras ut till hyresgäster som redan har en bilplats eller till någon som inte är hyresgäst hos oss. Är du inte hyresgäst hos oss kan du kontakta oss via mail varmdo.bostader@varmdobo.se