Fastighetsskötare / reparatör

Fastighetsskötare / reparatör

VärmdöBostäder AB är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder inom Värmdö kommun. Under våren 2018 kommer vi att förendra verksamheten när det gäller drift av vår utemiljö och är därför i behov av att utöka vår personalstyrka med 1-2 st fastighetsskötare / reparatörer.

Som fastighetsskötare söker vi dig som gillar att ta helhetsansvar avseende fastighetsskötsel och reparationer. Du ska brinna för dina områden du ansvarar för, att de fungerar både teknisk och ekonomiskt så att hyresgästerna får en trivsam miljö att bo och vistas i. I dina arbetsupgifter ingår främst att hantera felanmälningar samt att utföra ronderingar men självklart tar du dig an alla de vitt skilda arbetsuppgifter som fastighetsskötsel innebär.                     I tjänsten ingår beredskap.                                                                                           

Kvalifikationer

  • Du har gymnasiekompetens och erfarenhet från arbete som fastighetsskötare
  • Allmänna IT-kunskaper
  • B-körkort
  • Har du specialkunskap inom bygg, el, ventilation, VVS eller liknande är det ett plus
  • Minst tre års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i skrift och tal på svenska
  • Meriterade om man kan tala flera språk

Egenskaper

För att trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker att det är stimulerande att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i grupp och hitta lösningar tillsammans med dina kollegor, men tycker även om att arbeta självständigt. Du tar ansvar för ditt arbete och förstår vikten av att kommunicera för ett bra arbetsklimat och att ge god service.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar provanställning i sex månader. Kollektivavtal finns.

Självklart är både tjejer och killar välkomna att söka.

Tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan nu till rekrytering@varmdobo.se

Vill du veta mer? Vänligen e-posta arbetsledaren Hanifi Atceken hanifi.atceken@varmdobo.se