COM HEM

2017-09-14

Nytt avtal mellan Com Hem / Boxer och Discovery Networks klart

Com Hem och Discovery Networks har nu kommit överens om ett nytt avtal. Det innebär att alla Discovery Networks kanaler som tidigare saknats nu kommer tillbaka till vårt utbud inom kort.

 
2017-09-01

Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 & TLC kommer tillfälligt att ersättas av National Geographic, History Channel, TNT och Comedy Central.

Com Hem arbetar aktivt för att kunna nå en överenskommelse och uppdaterar kontinuerligt med det senaste informationen på www.comhem.se/fastighetsagare/viktig-info-om-kanalutbudet

 

2017-08-30
Vi har fått kännedom om att det är knepigt att ta del av vissa kanaler i våra fastigheter. Com Hem har kontaktat oss och informerat oss om detta. Följande kan man läsa på deras hemsida.
 

Information om förhandlingar med Discovery Networks

Vi är just nu inne i förhandlingar om ett nytt avtal från den 1 september med Discovery Networks. Vi tycker därför att det är märkligt att de redan nu hotar med att släcka ner sina kanaler för 1,8 miljoner hushåll. Detta beteende verkar vara en del av deras strategi. Om de skulle gå från ord till handling blir detta deras femte släckning i Sverige. Com Hem har aldrig tidigare tvingats släcka kanaler på detta sätt och vårt fokus just nu är att komma överens med Discovery Networks.

Kommer vi inte överens innebär det att Com Hem förlorar rättigheterna att sända Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Investigation Discovery, Eurosport, TLC och Animal Planet, från och med 1 september och fram till dess vi har kommit överens med Discovery Networks om ett nytt avtal.

Relaterad bild