Bilplats


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi hyr ut bilplatser i första hand till våra hyresgäster. En bilplats kan vara med eller utan motorvärmare. I vissa områden finns även garageplatser.

Alla lediga bilplatser publiceras på hemsidan där du som hyresgäst kan anmäla ditt intresse för en ledig bilplats. Tilldelning sker till den med flest köpoäng. Läs mer om bilplatser.

Betalning Q-Park

Betalning i våra maskiner sker kontant, kort eller även via mobilen. För att kunna betala via din smartphone vänligen klicka här.

Har någon ställt sig på din förhyrda bilplats?

Vänd dig direkt till Q-Parks kundtjänst på 0771-96 90 00. Innan ni kontaktar Q-Park tänk på att ha den felparkerade bilens registreringsnummer tillhanda.

Boendeparkering Hästhagen

Boende på Hästskovägen, Hästhagsvägen, Hästhagsterrassen, Sadelvägen, Gamle Svartens väg, Trallbanevägen samt Mariaplan har möjlighet att hämta boendetillstånd. Tillståndet gäller under perioden januari - december och priset är för närvarande 130 kr inklusive moms per månad. Man betalar direkt i p-automaten som finns i området.

För att kunna kvittera ut boendetillstånd behöver vi få in följande, ett personbevis och registreringsbevis. Har man även bil i tjänsten så behöver vi även få in ett intyg från arbetsgivaren om att man använder bilen i tjänsten.

Boendetillstånd finns att hämta redan nu (2016-10-14)